PIET VAN DEN KIEBOOM: ,,HET STRENGSTE FINANCIËLE BELEID IS DAT VAN DE BSD”

 


| jaar 1 | nr. 005 | 20-02-2018 |

 

Tijdens het debat in de “De Wittenhorst” in Halsteren opent Piet van den Kieboom met het belangrijkste punt uit het verkiezingsprogramma van de Bergse Sociaal Democraten: een financieel gezond Bergen op Zoom, iets waar fractieleider Louis van der Kallen al jaren op hamert. Niet de verkoop van grondposities maar een strengbeleid zullen zorgen dat de volgende generaties de kansen krijgen die zij verdienen. Voor de Bergse Sociaal Democraten is dit een punt waar bij coalitieonderhandelingen niet over onderhandeld kan worden: de Bergse Sociaal Democraten voeren het strengste financiële beleid van alle partijen waar u uit kunt kiezen. 

Lees ook:

CIJFERMANIPULATIES 

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *