BOMEN/ VERWARDE MENSEN

 


| jaar 2 | nr. 005 | 19-03-2019 |

 

STORM/ VERWARDE MENSEN

Louis van der Kallen belicht de effecten van de storm op het strand aan de Boulevard en de mogelijke beleidsgevolgen voor het bomenbestand in Bergen op Zoom. Ook wordt de toename van de incidenten met verwarde mensen beschouwd.

Gepostet von Bergse Sociaal Democraten – BSD am Dienstag, 19. März 2019

(geluid aanzetten in video)

 

Louis van der Kallen belicht de effecten van de storm op het strand aan de Boulevard en de mogelijke beleidsgevolgen voor het bomenbestand in Bergen op Zoom. Ook wordt de toename van de incidenten met verwarde mensen beschouwd.

Google Maps locatie

 


 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *