“BINNENKORT”, LANTAARNPAAL: VIJF MAANDEN NOG NIET GEREPAREERD

 

   


 | LVDK/ 19025 | 08-12-2019 |

 

Geacht college van B&W van de gemeente Bergen op Zoom,

 

Steeds vaker krijg ik als raadslid klachten over de ‘staat’ van ons openbaargoed. Klachten over wegen, fietspaden, vijvers, groenonderhoud, straatmeubilair, beschoeiingen, hondenstront, zwerfaval, illegale stortingen, openbare verlichting en lantaarnpalen. Maar ook over wat er gebeurd als dit allemaal gemeld wordt, bijvoorbeeld via de Buiten Beter app. “Binnenkort” is daarbij naar het schijnt een gevleugeld woord.

Het meest opvallende voorbeeld is een lantaarnpaal op de Noordsingel ter hoogte van de Begijnhofstraat. Op 16 juli 2019 is daar met klaarblijkelijk grote snelheid een auto tegenaan gereden. Lantaarn scheef en in de kreukels en buitenwerking. Met al maanden het bericht een bericht dat de schade is opgenomen en binnenkort herteld wordt. Iets later zelfs verrijkt met een mooie geel/rode sticker met de tekst; ”Deze schademast is reeds bekend en wordt op korte termijn gerepareerd”. We zijn nu bijna 5 maanden verder. Er is nog niets repareert. “Binnenkort” of op “korte termijn” heeft voor de omwonenden en heel andere betekenis dan voor de gemeente.

 

  • Wat betekent ‘binnenkort’ of op ‘korte termijn’ voor de gemeente?
  • Wanneer gaat het nu eindelijk gebeuren?
  • Omwonenden verdienen onderhand wel enige reactie of uitleg!
  • Wat is de stand van zaken?

 

Uw reactie/ handelen afwachtend,

met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie,

 

Louis van der Kallen.

 


   

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *