WINDMOLENS EN ‘DON QUICHOT GEDRAG’

 

   


 | LVDK/ 19027 | 19-12-2019 |

 

Geacht college van B&W van de gemeente Bergen op Zoom,

 

Soms lees ik iets in BNdeStem en dan denk ik; weet spreker wel waar Abraham de mosterd haalt. Of is in het stadskantoor Don Quichot neergestreken die eigenhandig denkt dat de ‘vrijwaringszone radar 10’ (zie bijlage) en de bezwaren van Defensie als vanzelf zullen verdwijnen voor eventuele andere leveranciers dan Innogy. Het lijkt de BSD-fractie zinloos om andere leveranciers te zoeken voor hogere molens als de radarzone in bestemmingsplan zegt maximaal 95 meter hoog. De gewenste plaatsing van vier hogere molens langs de Bandijk verstoort het radarsysteem van de vliegbasis Woensdrecht. De molens moeten verder uit elkaar staan en lager worden. Het BSD-advies: stop het Don Quichot gedrag in het stadskantoor en richt de aandacht en ambtelijk tijd aan wel haalbare doelen.

 

Uw reactie/ handelen afwachtend,

met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie,

 

Louis van der Kallen.


   

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *