THE PORT OF BERGEN OP ZOOM IS GEEN BERGS

 

   


| jaar 2 | nr. 027 | 27-12-2019 |

 

| NOG MEER SCHULDEN |

Dit foutje kost nu al zo een twee miljoen.. weggegooid geld? ‘THE PORT OF BERGEN OP ZOOM’, Bergser kon men het niet maken. De rechter heeft er voorlopig een streep doorgezet. Louis van der Kallen geeft en gaf hierover gratis advies aan het college.Dit foutje kost nu al zo een twee miljoen.. weggegooid geld? Had nu onze motie maar gesteund..

FIASCO 'THE PORT OF BERGEN OP ZOOM'

'THE PORT OF BERGEN OP ZOOM', Bergser kon men het niet maken. De rechter heeft er voorlopig een streep doorgezet. Louis van der Kallen geeft en gaf hierover gratis advies aan het college.Dit foutje kost nu al zo een twee miljoen.. weggegooid geld? Had nu onze motie maar gesteund..https://www.bsdboz.nl/2018/12/19/motie-inzake-poortgebied/-locatie: https://www.google.nl/maps/dir//51.5098437,4.3128111/@51.5095791,4.3112581,148m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0

Gepostet von Bergse Sociaal Democraten – BSD am Freitag, 27. Dezember 2019

(geluid aanzetten in video)

Google maps


   

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

 1. Beste Louis,
  Ik kan heel ver met je idee en mee gaan en het is in elk geval beter doordacht als het plan van de zogenaamde intellectuele op het gemeentehuis die in de loop der jaren al genoeg verziekt hebben om het vervolgens tegen enorme extra kosten weer te corrigeren.
  Waarom zouden we dit plan niet een afslag verder realiseren?
  De ster van Lepelstraat, een uitstekende locatie voor een
  Auto hof ( zoals in Duitsland ) Hotel en Motel, grote bewaakte en onbewaakte parkeerplaats voor vrachtwagens
  ( is wild parkeren in de haven en in de wijken van bergen ook opgelost ), chauffeurs restaurant, Mc Donalds en of KFC, tankstation ( incl waterstof en LNG) + kleine supermarkt, wasstraat voor vrachtwagens en een service punt waar tevens hulpdiensten gestationeerd zijn.
  Ben van mening dat dit op alle fronten een betere oplossing zou kunnen zijn, minder kosten voor allerlei ingewikkelde grondconstructies, een meer open karakter van het terrein ten opzichte van de logistieke blokkendozen die bij de haven thuis horen en niet tegenover het aanfenzende natuur landschap.

  Voor vd Valk zijn er in de toekomst misschien mogelijkheden met de Bravis Gebouwen en gronden.
  Mooie zicht locatie, dicht aan de snelweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *