WAT MAAKT HET COLLEGE HIERNA KAPOT? GEBOUW-T? (FACILITAIR BEDRIJF)

 

   


| jaar| nr. 003 | 31-01-2020 |

 

WAT MAAKT HET COLLEGE HIERNA KAPOT? GEBOUW-T?

Willens en wetens is het facilitair bedrijf kapot gemaakt en gaat men iets heel onaardigs doen, kijkt u maar naar dit filmpje! Wat was hierachter de politieke gedachte? Heel fraai en betrouwbaar komt het allemaal niet over. En ZuidWestFM en de aangsloten school? Die bekijken het maar.. blijkbaar..-locatie:https://goo.gl/maps/S9XAMex5toYSuix38

Gepostet von Bergse Sociaal Democraten – BSD am Freitag, 31. Januar 2020

(geluid aanzetten in video)


   

Boekenlegger op de permalink.

2 Comments

  1. Lauran van Schilt

    Sorry Louis dat ik het grof zeg maar dit College moet oprotten!!!!!!!!

  2. Leuk filmpje om stemming te maken maar het volgende wat erin staat klopt niet:
    – “Faillissement aangevraagd door de gemeente zelf” Facilitair bedrijf heeft dit zelf aangevraagd terwijl er nog onderhandelingen waren met de gemeente
    – “Hardwerkende bestuursleden die voor 0,0 veel uren stopten” Dit komt niet echt overeen met een uitspraak door de (toenmalige) penningmeester “Door het vertrek van Huismans kunnen we de subsidiekorting van 65.000 euro voor een groot deel opvangen. Dat biedt de mogelijkheid om de stichting per 1 januari in de lucht te houden.” Overigens vind ik 65000 euro veel geld voor iemand die maar parttime werkt en het niet eens geregeld krijgt om een huurovereenkomst op papier te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *