POORTGEBIED – BERGSE HEIDE (STICHTING BRABANTSE WAL)

 

   


 | LVDK/ PJ 20025 | 28-04-2020 |

 

 

Geachte heer De Weert,

 

Onlangs is de gemeenteraad door het college van burgemeester en wethouders op de hoogte gebracht van de situatie van het bestemmingsplan Poortgebied Bergse Heide. Het college stelt dat er uitvoerig wordt gesproken met betrokken partijen waaronder de bezwaarmakers.Graag verneemt de fractie van de BSD de juistheid hiervan en de mate waarin overleg wordt gevoerd.

De BSD heeft indertijd ingestemd met het in procedure brengen van het bestemmingsplan Poortgebied Bergse Heide, onder de nadrukkelijke voorwaarde dat het zich conformeert aan de uitkomsten van de zienswijzen zoals die door bezwaarmakers zijn of worden ingediend. Naast dit alles zou de BSD graag willen weten of de natuurorganisaties op de hoogte zijn van de ambitieuze plannen van ons college omtrent een recreatiepark aan de Moerstraatsebaan. Een recreatiepark van 27,5 hectare. Met onder meer horeca, een speelhal, een grote indoor- en buitenspeeltuin, plek voor workshops, voor feestjes, een maisdoolhof. Met maar liefst 500 parkeerplaatsen.

Wij zien uw reactie graag tegemoet, het makkelijkst per email.

met vriendelijke groet,

namens de BSD-fractie,

 

Louis van der Kallen,
Piet Juten.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *