GEWOND DOOR GLASVEZEL

 

   


 | LVDK 20054 | 14-09-2020 |

 

Geacht College,

 

De inwoners van de gemeente Bergen op Zoom kunnen langzaam overstappen op glasvezelkabel. Wat gaat er gebeuren met de oranje kabeltjes voor de deuren die niet door de provider binnen hoeven te worden gelegd omdat de bewoner(s) geen gebruik gaan maken van deze dienst? Zijn hier afspraken over gemaakt en zo ja, welke?

De BSD heeft van een inwoner een klacht ontvangen wiens hond een flinke ontsteking opliep aan het oog  door deze soms hoog uitstekende kabeltjes. De hond kwam de hoek om en kreeg een kabeltje in het oog, de wond is vervolgens flink gaan ontsteken. De eigenaar van de hond hoopt dan ook dat de gemeente hier met spoed iets tegen gaat ondernemen. Wat gaat het college hiertegen ondernemen?

 

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,
namens de BSD-fractie,

 

LOUIS VAN DER KALLEN,
MARCEL MULDER
.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *