CORONA (COVID-19)/ VUURWERK

 

   


 | LVDK 20058 | 28-10-2020 |

 

Geacht College,

 

In het kader van de vuurwerk discussie en de gemeenste aanpak van de effecten van COVID-19 brengt de BSD graag onder uw aandacht de resultaten van een onderzoek door wetenschappers van de Oxford University.

https://www.scientias.nl/coronasterfte-valt-in-nederland-19-procent-hoger-uit-door-luchtvervuiling/

(Mocht de link niet werken.PDF)

Overheden verwachten van burgers dat zij van alles doen en vooral laten om de COVID-19 aan te pakken en de effecten te beperken. Dan komt het de BSD-fractie voor dat; als er een wetenschappelijk verband blijkt tussen de sterfte en ernst van Corona en fijnstof de overheid zich inzet om de fijnstof in de lucht te beperken. Het verbieden van vuurwerk is dan een logisch vervolg. Neem het voorgaande mee in uw afwegingen.

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,
namens de BSD-fractie,

 

MARCEL MULDER,
LOUIS VAN DER KALLEN.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *