DOODSLAG, MOORD OF DOOD DOOR SCHULD

 

   


 | LVDK 21020 | 02-09-2021 |

 

Geacht College,

 

Het is zover. De eerste doden door elektromagnetische straling (EMS) in de gemeente Bergen op Zoom zijn er zo dadelijk. Gelukkig (nog) geen mensen, maar bomen. Het essenbosje nabij de Groote Melanen wordt volgens de aankondiging op de gemeentepagina’s in de Bergse Bode van 1 september gekapt.

Ze zijn al jaren stervende en deels al gestorven door de essentaksterfte. Je kan als gemeente wel schrijven dat de essentaksterfte in heel Nederland voorkomt en dat is waar maar ook waar is dat de daders in heel Nederland staan. De daders zijn zendmasten die Nederland overspoelen met EMS. Ik maakte c.q. participeerde in over dit onderwerp gemaakte filmpjes.

In onderstaande filmpjes waarvan er twee opgenomen werden nabij het essenbosje dat nu gekapt gaat worden, ging ik in op de schade die bomen ondervinden o.a. van EMS

https://partijvoordebomen.com/2020/01/01/videos/23/59/06/de-essen-een-bedreigde-soort/

https://partijvoordebomen.com/2020/01/09/videos/15/08/28/nieuwe-partij-voor-de-bomen-wil-de-tweede-kamer-in-bomen-zijn-de-longen-van-de-wereld/  Omroep Brabant

https://partijvoordebomen.com/2020/01/11/videos/15/34/08/partij-voor-de-bomen-geeft-nederlandse-bomen-een-stem/   Omroep PowNed

In bijgaande foto, gemaakt in november 2019, is goed te zien dat de essen het dichts bij de zendmast (rechts op de foto) er het slechts aan toe waren. Ze waren al aan het sterven. 

Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen: “die bomen gaan dood aan de essentaaksterfte en niet aan EMS”. Deels hebben ze natuurlijk gelijk. Maar feit is dat straling iets doet met de cellen van een es! Oorzaak en gevolg! Bewijs? Lees en huiver. “Results of bio–potential measurements 2011 and 2012. Quotes from “the-effects-on-trees-of-pulsed-digitally-modulated-high-frequency-electromagnetic-fields-produced-by-em-transmitters” (.pdf) van Wageningen University, d.d. oktober 2013.

Of wanneer je weinig tijd hebt, neem dan kennis van het uittreksel van dit onderzoek gericht op wat er gebeurt met het bio-potentiaal van een cel van een es bij belasting met een WiFi zender.

https://partijvoordebomen.com/2019/12/31/artikelen/08/01/02/results-of-bio-potential-measurements/

Keer op keer is te zien dat zodra de WiFi-zender uitging de bio-potentiaal verschillen direct afnamen. 

De testen werden gedaan met cellen van de es, een boomsoort die in Nederland massaal aan het sterven is aan de essentakziekte. Deze metingen laten helder zien dat EMS een objectief meetbaar effect heeft op cellen van een boom, in deze testen een es.

Het is helder: het afsterven van het essenbosje is geen doodslag en ook geen moord, omdat opzet niet bewezen kan worden. Maar in de ogen van de BSD-fractie is hier wel sprake van dood door schuld veroorzaakt door de exploitanten van de zendmast.

  • Gaat de gemeente de schadeverhalen op de exploitanten van de zendmast? 

De bewijsvoering is duidelijk. Er lijkt op basis van de foto al een direct verband. Hoe dichter bij de zendmast hoe sneller het afsterven verliep en hoe eerder de ziekte aangetoond werd. Naar de mening van de BSD-fractie door verminderde weerstand veroorzaakt door de EMS van de zendmast!

De testen naar de bio-potentiaalverschillen in het kader van het onderzoek (zie  https://partijvoordebomen.com/2019/12/31/artikelen/08/01/02/results-of-bio-potential-measurements laten zien dat er door EMS meetbare verschillen zijn in het bio-potentiaal van cellen van een es. Gezien het feit dat de essentaksterfte pas in 2008 opduikt in ons land en dat dit samenvalt met een enorme toename van de EMS –  mede door te alsmaar toenemende telecommunicatie –  is er voor de BSD-fractie een aantoonbaar oorzakelijk verband tussen zendmasten in het algemeen en die bij zwembad de Melanen in het bijzonder bij het stervende essenbosje nabij de Groote Melanen.

Tijd voor actie en verhaal van de kosten voor verwijdering en herplanting.

 

In afwachting van uw reactie,
met vriendelijke groet,

 

LOUIS VAN DER KALLEN.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *