VRAGEN INZAKE HAGEN LANGS/OP EEN KRUISING

 

   


 | LVDK 22007 | 05-05-2022 |

 

Geachte college,

 

Ondergetekende probeer, geheel tegen zijn natuur, zaken positief te benaderen. Daarom eerst een compliment over de vorm krijgende kruising Bolwerk-Zuid/Zuidzijde Zoom/ Ravelstraat/ Korneel Stootmanslaan, Het gaat er prachtig uitzien! Er lijken zelfs enige groencompensaties (hagen) voor de vele mooie bomen die op de Korneel Slootmanslaan zijn gekapt.

  • Hagen (zie foto’s) tussen de rijbaan en het fietspad, is dat werkelijk gezien de verkeersveiligheidsrisico’s wenselijk? Fietsers die over willen gaan steken zullen, als de hagen volgroeit zijn, slecht zichtbaar zijn. Zeker als grotere fietsers gevolgd worden door kleiner nemen de risico’s toe.
  • Met welk oogmerk is gekozen voor de aanplant van de hagen?\
  • Hoe en op basis van welke criteria is het onderhoud geregeld?
  • Wat wordt de maximaal toegestane hoogte van deze begroeiing/hagen en hoe is die geborgd?

Hoogachtend,

namens de BSD-fractie,

 

L.H. van der Kallen.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *