TWEEDE DOORKOMST VUELTA

 

   


 | PJ 22015 | 10-07-2022 |

 

Geacht college,

 

Eerder dit jaar heeft de fractie van de BSD gewezen op het belang wat de gemeente Bergen op Zoom heeft bij de doorkomst van de Vuelta 2022.

Was het toen vijf voor twaalf om met ideeën te komen, nu is het één minuut voor twaalf. De € 20.000 die de gemeente beschikbaar heeft voor deze belangrijke doorkomst is waarschijnlijk te weinig. Alleen al voor de verkeersafzettingen, het verlenen van de vergunningen, het inzetten van vrijwilligers en het versieren met rode vlaggetjes is meer nodig.

Het enthousiasmeren van agrariërs voor het maken van Tableau Vivants staat vanwege de stikstof discussie op een wel héél laag pitje. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor het bedrijfsleven wat al moeite heeft de schade van de Coronapandemie weg te werken. Gelukkig kunnen we putten uit goede ideeën uit het verleden. Met heel veel succes en met wereldwijde belangstelling hebben we de belangrijkste toren uit onze gemeente geregeld aan weten te kleden.

“Geef de Peperbus een Rode Trui”

En dan niet de trui die speciaal voor Nederland is ontworpen, want die heeft te veel tegenstand gekregen, maar een normale rode Vuelta trui met reclame van bijvoorbeeld Jumbo Visma, die deze kosten dan ook graag op zich zal nemen.

 

Hoogachtend,
namens de BSD-fractie,

 

Piet Jutten.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *