ANTON MÜLLENBERG

 

     


 

Beste inwoners van Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat

“Ik hoor en geef bewoners een stem”

Mijn politieke motivatie is opkomen voor de belangen van onze inwoners. Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar samen de samenleving maken, ieder op zijn of haar manier. Wel is de tijd aangebroken voor verandering verstoppen achter de voordeur is voor mijn geen optie, ik heb Uw vertrouwen en stem nodig om slagen te maken als Raadslid van BSD. Ik hecht veel waarde aan ontmoetingsplekken in de wijk zodat jongeren elkaar ontmoeten en steunen. Ik wil dat al die jongens en meisjes, die nu opgroeien, dezelfde kansen krijgen en de vrijheid voelen om net zoals ik, zichzelf te zijn”.

Ik heb alle begrip dat niet iedereen tevreden is met het bestuurlijk proces, ik verwacht als raadslid daden en zeker niet alleen woorden. Ik ben gedreven om de basisvoorzieningen inzichtelijk te krijgen door mijn werkervaring en opleiding verpakking-deskundige om vervuiling/afvaldumping te verminderen.

U bepaald toegevoegde waarde op inhoud en niet de mooie verkiezingsbeloftes op 16 maart. Een kangoeroe die hoog springt met een lege buidel is als een fractie zonder inhoud.

BSD gaat voor inhoud Dank U wel.

 

Anton Mullenberg Kandidaat raadslid Bergse Sociaal Democraten


     

Reacties zijn gesloten.