DANNY HOPMANS

 


Danny Hopmans Bergen op Zoomemail Facebook Danny Hopmans


 


Danny Franciscus Catharina Hopmans
30 augustus 1975

Parallelweg 145
4624 JA
Bergen op Zoom
06-21111590


Ik ben geboren in Bergen op Zoom en kom uit een gezin van vier.

Ben in 2001 getrouwd met mijn vrouw en ben vanaf 2004 een trotse vader van een prachtige dochter.

Momenteel ben ik werkzaam bij Philip Morris Holland te Bergen op Zoom en ben bezig met de opleiding tot middelbaar veiligheidsdeskundige.

Ben 2 jaar duo raadslid geweest van de BSD van Louis van der Kallen. Ben terecht gekomen bij de BSD toen onze wijk op de schop werd genomen en er hierna nog meer problemen waren gekomen met betrekking tot het parkeren en de bereikbaarheid tot de fietspaden.

Op dat moment heb ik Louis benaderd met de vraag hoe dit aan te pakken. Na een redelijk positief gesprek met de toenmalige wethouders zijn de knelpunten opgelost. Daarna ben ik door Louis benaderd om op de kieslijst plaats te nemen.

Hoewel het voor mij iets heel nieuws was om in de politiek te beginnen, heb ik de stap genomen en hierdoor heel veel geleerd over het hoe en wat in de gemeente tijdens de  2 jaar dat ik duo raadslid kon zijn. De reden dat ik hier mee gestopt ben is het starten van de opleiding.

Mijn drijfveer is om van Bergen op Zoom weer een gezonde gemeente te maken waar het plezierig is om te werken en wonen. En ook voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Het is natuurlijk altijd makkelijker te roepen dan te doen (de beste stuurlui staan aan wal), ik wil nu een stuurman zijn die wel op de boot stapt.

 


 

 

Reacties zijn gesloten.