ENNELY DEN RONDEN

 


1=zwemail Ennely den Ronden Facebook Ennely den RondenRoepnaam: Ennely
Voornamen: Adriana, Petronella, Cornelia
Achternaam: den Ronden
Geb. datum: 14-11-1982

 


Wat is je politieke voorkeur en/of partij?


Natuurlijk de BSD

 


Hoe ben je in de politiek terecht gekomen?


Door de acties tegen het uitsterfbeleid van woonwagenstandplaatsen, kwam Louis van der Kallen op mijn pad. Hij gaf mij de kans om me kandidaat te stellen voor de BSD. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

 


Wat wil je bereiken?


Een goede volksvertegenwoordiger zijn. Echt één voor alle mensen uit de gemeente Bergen op zoom, zoals het bedoeld is!
Zo draag ik onder andere de woonwagenbewoners een warm hart toe en zal ik meehelpen aan een zo spoedig mogelijke realisatie van nieuwe standplaatsen.

 


Wat zou je graag veranderen of anders willen zien?


 Het communiceren met de inwoners van de gemeente Bergen op Zoom en dan vooral  het luisteren. Praat met de mensen, waarover het uiteindelijk gaat en zoek samen naar  een oplossing. Meer openheid in zaken en minder bureaucratie.

 


Wat vind je leuk aan de politiek en waar erger je je aan?


 De omgang met mensen. 

 Ik erger me aan loze beloftes.

 


Hoeveel tijd besteed je aan je politieke activiteiten?


Ongeveer 20 uur per week.

 


Wat doe je naast je politieke activiteiten?


De belangrijkste taak in het leven: moeder zijn voor mijn 2 schatten van dochters.

 


Wat zie je als belangrijkste politieke ontwikkeling de komende jaren?


Ik hou mijn hart vast voor de ontwikkelingen op het gebied van WMO en jeugdzorg.

 


Wie is jouw (politieke) held of voorbeeld?


Sorry, maar op politiek vlak heb ik geen voorbeeld.

 


 Ander introductie schrijven van Ennely:

 Ik ben Ennely den Ronden. Geboren in de wijk Borgvliet, waar mijn ouders jaren het welbekende horecabedrijf in de Rembrandtstraat hadden.

Door mijn turbulente tienerjaren ben ik na de HAVO fulltime gaan werken als assistent bedrijfsleidster. In 2005 ben ik met mijn partner gaan samenwonen in Halsteren, waar we nog altijd met veel plezier wonen. In 2007 en 2009 zijn onze dochters geboren en ben ik me vooral op het moederschap gaan richten en parttime gaan werken.

Momenteel kan ik door mijn lichamelijke klachten niet meer mijn huidige functie uitoefenen en zit ik midden in het re-integratieproces, op zoek naar een nieuwe functie.

Het afgelopen jaar ben ik me, samen met anderen, gaan inzetten tegen het uitsterfbeleid van woonwagenstaanplaatsen en dus ook de woonwagencultuur. Met trots mag ik zeggen dat we dit, als eersten in Nederland, in de gemeente Bergen op Zoom hebben bereikt.

Hierdoor kwam de politiek ineens heel dichtbij en mijn interesse hiervoor werd alleen maar groter. Ik kreeg de kans mijzelf kandidaat te stellen voor de BSD. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik wil iets voor anderen kunnen betekenen, een luisterend oor bieden en samen op zoek gaan naar oplossingen. Daarom heb ik dan ook als Bergs mensenmens gekozen voor de BSD.

 


 

 

Reacties zijn gesloten.