MELANIE VELDHOVEN-KELLER

 

     


 

Hallo iedereen mijn naam is Melanie.

Ik ben geboren in Rotterdam en groeide op in Bergen op Zoom samen met mijn moeder en mijn vader, Martin Keller, erelid van de Bergs Sociaal Democraten, helaas overleden in 2010.

Mijn vader is duo-raadslid geweest van Louis van der Kallen voor ca 11 jaar (1996-2007). De gemeentelijke politiek zei mij niet zoveel maar wel de passie en bevlogenheid bij en van mijn vader.

Ik ben trots en dankbaar dat hij mijn vader was.

Al is het maar een klein beetje van zijn gedachtegoed, moed en inzet voor de mensen in onze gemeente, dat ik kan behouden en zo Louise van der Kallen en de BSD kan steunen… dat is mijn doel!

Mijn werk als personeelsadviseur bij het Nederlandse kantoor van een grote Belgische baggeraar, doe ik met veel compassie. Ik ben gelukkig getrouwd en wij hebben samen een honden- en poezenkind in een fantastische jaren 30-tig woning in Bergen op Zoom.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, doe ik met veel plezier tennissen en word ik graag omringd door mijn familie en vrienden.

Uitgangspunten van de BSD waren en zijn “Mensen kiezen mensen” en “Morgen is nu”

D.m.v. een luisterend oor willen wij samen met u bouwen aan uw welzijn, goede woonomgeving, een sociale en democratisch gemeente waarin iedereen zich thuis voelt!

Laat uw stem horen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022, lijst 6 nummer 11

Kies BSD!

 

Groetjes,

Melanie.

 


     

Reacties zijn gesloten.