EVENEMENTEN/FESTIVITEITEN

 


 

Evenementen en festiviteiten dragen bij aan een prettig recreatief woonklimaat. Maar helaas leidt dat hierbij soms tot klachten omtrent geluidsoverlast.

Juist om de evenementen en festiviteiten in stand te houden moet er een harde grens bepaald worden aan het aantal decibellen wat geproduceerd mag worden. Dit moet daarentegen niet betekenen dat er in het geheel geen sprake meer kan zijn van versterkt geluid. Bergen op Zoom en haar inwoners leven naar de evenementen als de Krabbenfoor, Proefmei, Muziek op het Wilhelminaveld en producties van De Vierschaar toe. De inwoners van Bergen op Zoom zijn bekend met diverse locaties waar evenementen worden gehouden. Deze vinden slechts één keer per jaar plaats of 1 keer per week in een bepaalde periode. Het zou beter zijn hiervan te genieten.

Het centrum en de Kiek zijn dé ultieme locaties voor evenementen en dit moet dan ook levendig kunnen zijn en zonder de Grote Markt te laten verdwijnen achter ondoorzichtige wanden en tenten. Met alle respect voor omwonenden, maar een uitgestorven stad komt de (economische) ontwikkeling niet ten goede.

 


 

 

Reacties gesloten.