VERONTRUSTE BEWONERS AAN HET BOLWERK

 

   


 | PJ 22027 | 09-10-2022 |

 

Geacht college,

 

Afgelopen dagen bereikte ons het bericht van enkele verontruste bewoners aan het Bolwerk over de mogelijke aanleg van een trimbaan, of sport-attributen behorende bij een trimbaan langs de wandelpaden van het Bolwerk.

Wat er van waar is laat de fractie van de BSD nu even in het midden.

Waar de fractie zich wél zorgen over maakt is dat steeds vaker de ambtelijke organisatie gewag maakt van wat er in de gemeente Bergen op Zoom staat te gebeuren. Als volksvertegenwoordiger sla je toch een raar figuur als bewoners je hierover vragen stellen en je weet van niets.

De fractie van de BSD wil graag van het college vernemen hoe zij de organisatie in de hand gaat houden als het gaat over het openbaar maken van plannen. Ter herinnering, dit was ook het geval bij de plannen omtrent de Havendijk, het Gouvernementsplein, de Spaanse Scharen e.a.

Tevens is de BSD benieuwd of er inderdaad trimtoestellen geplaatst gaan worden aan het Bolwerk.

Uw antwoorden zien wij hopelijk tijdig tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Piet Juten,
fractie BSD.


   

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *